Grup de joves "Santa Maria"

El grup de Joves "Santa Maria", neix de la necessitat de trobar un lloc de continuïtat a la Catequesi de Comunió i de Confirmació. Al voltant d'en Jordi Benedico, membre de la nostra parròquia es reuneixen uns nens i joves amb inquietud de continuïtat de la seva formació o, simplement, amb la necessitat de trobar un lloc on reunir-se, sentir-se acollits i desenvolupar les seves vivències més personals.

Animació de la Missa familiar, Concerts solidaris, animació musico – pastoral e les Residències d'avis, a la presó i a altres indrets, afavoreixen donar resposta a la seva vida cristiana.


Per la música a Jesús

Confirmació

La confirmació és una etapa de la catequesi adreçada a oferir aquest sagrament als joves, i, alhora, oferir un espai on es reflexioni sobre la persona, sobre la fe viscuda en el propi moment personal, i, sobre totes aquelles qüestions que afecten al jove en el moment d'avui, a la llum de la fe. És també un moment per aprofundir el sentit eclesial del ser cristià, alhora que s'obre el ventall a participar en diversos serveis al si de la parròquia i en diferents voluntariats.

Abraça un moment en que hom es fa moltes preguntes i alhora pren moltes decisions; és per això una bona eina personal el tenir un grup on compartir a fons, on poder valorar les coses d'una forma oberta i sincera, contrastant les pròpies descobertes personals amb altres companys i juntament amb un animador més adult.

Qui pot confirmar-se?

Tots els nens i joves a partir de la seva primera Comunió i tots aquells que ho desitgin. També poden accedir a la confirmació totes les persones adultes que no hagin rebut aquest sagrament; en aquest cas el procés és més personalitzat i adequat al moment de cadascú.

Cóm m'hi puc inscriure?

Sols cal adreçar-se a la rectoria el dia de despatx, o per telèfon... i ho prefereixes pot enviar un correu electrònic a l'adreça que indica aquesta web: parroquia@santamariadelprat.cat

Espai de Pregària

Després de l'Assemblea parroquial 2015, vam recollir la proposta de dedicar estones a la pregària parroquial, més enllà de l'Eucaristia i els actes litúrgics habituals. En aquest sentit s'ha fet realitat aquest desig que vam expressar a l'assemblea de dedicar més moments a l'oració oferint des d'ara.  • RESPONSABLE: MN. JOAN JOSEP RECASENS JUÁREZ, RECTOR.
  • DELEGAT DE JOVES: JORDI BENEDICO MATEO.

Adreçar-se a la Rectoria per a més informació.